Altının kilogram fiyatı ne kadar oldu? 29 Nisan 2025 Salı kilogram altın fiyatı…

Borsa İstanbul KMKTP’de Standart Altının Kilogram Fiyatı 4 Milyon 135 Bin Liraya Yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı, günün sonunda 4 milyon 135 bin liraya yükseldi.

Altın piyasasında en düşük 4 milyon 135 bin lira, en yüksek 4 milyon 200 bin lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günün sonunda yüzde 0,9 artışla 4 milyon 135 bin lira oldu. Geçtiğimiz günlerde 4 milyon 100 bin liradan tamamlanan standart altının kilogram fiyatı, günlük bazda değer kazandı.

KMKTP’de altın işlemlerinde toplamda 3 milyar 320 milyon 18 bin 568,52 liralık bir işlem hacmi gerçekleşirken, işlem miktarı ise 803,96 kilogram oldu.

Tüm metallerin işlem hacmi ise 3 milyar 553 milyon 732 bin 827,37 lira seviyesinde gerçekleşti.

Bugün altın borsasında en fazla işlem yapan kurumlar arasında NMGlobal Kıymetli Madenler, Vakıf Katılım Bankası, Ahlatcı Döviz ve Kıymetli Madenler ile İstanbul Altın Rafinerisi ve Zirve Değerli Madenler yer aldı.

Related Posts

Çatışmalar, askeri harcamaları uçurdu

Dünya çapında 2024 yılında gerçekleşen askeri harcamalar Soğuk Savaş’ın sona ermesinden bu yana en hızlı artışını göstererek 2.7 trilyon dolara ulaştı. Türkiye iki sıra yükselerek 17. oldu.

İsrail’den tarife hamlesi: Tel Aviv, ABD’ye ticari imtiyaz hazırlığında

İsrail Ekonomi ve Sanayi Bakanı Barkat, ABD ile tarifeler konusunda daha iyi bir anlaşmaya varılabilmesi için ABD’ye bazı imtiyazlar sağlanabileceğine işaret etti.

Doğal gaz ithalatı şubatta arttı

Türkiye’nin doğal gaz ithalatı şubatta önceki yılın aynı ayına göre yüzde 16,6 artarak 6 milyar 433 milyon metreküp oldu.

Balık tezgahlarında istavrit ve mezgit bolluğu! Kilosu 150 ile 250 lira arasında satılıyor

Trabzon’da balıkçı tezgahlarında mezgit ve istavrit, kilogramı 150 ila 250 liradan satışa sunuluyor.

“Örme veya kroşe eşya” ithalatına ilişkin soruşturma önlemsiz kapatıldı

“Örme veya kroşe eşya” ithalatına yönelik yürütülen korunma önlemi soruşturmasının önlemsiz kapatılması kararlaştırıldı.

Demir ağlarda yerlilik arttı, yurt dışına bağımlılık azaldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni teknolojilerin ülkeye kazandırılması, yurt dışına bağımlılığın azaltılması, cari açığın düşürülmesi için milli-yerli üretim politikalarının ön plana çıkarıldığını belirterek, “İnşa ettiğimiz yüksek hızlı tren, hızlı tren ve konvansiyonel tren hatlarıyla yerlilik oranımız, elektrifikasyonda yüzde 10’dan yüzde 95’lere, sinyalizasyonda yüzde 17’den yüzde 35’lere, üstyapıda yüzde 11’den yüzde 95’lere, altyapıda yüzde 96’dan yüzde 100’lere yükseldi.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir