Dusan Tadic: Derbide atmosfer farklı olur!

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, yarın Beşiktaş oynayacakları derbi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli oyuncunun konuşmasından satırbaşları şöyle:

– Sivas maçında güzel bir galibiyet aldık. Şimdi Beşiktaş karşısında kazanmak için her şeyi yapacağız. Oynaması ve izlemesi keyifli maç olacaktır.

– 19 maçlık seri zamanında iyi futbol oynadık. Sonra sakatlıklar seviyemizi düşürdü. Şu bir gerçek; tüm takımlarda önemli oyuncular sakatlandığında aksaklıklar olabiliyor.

– Bence nitelikli oyuncular farklı pozisyonlarda oynayabilmeli. Sol kenarda oynuyorum, ama 10 numara, sağ kenar ya da sahte forvet oynayabilirim.

– Bir arkadaşım ‘Derbilerde göz rengin değişiyor, motive oluyorsun’ demişti. Gerçekten bu tip maçlarda efor sarf etmek gerekiyor.

– İstanbul’u gezmeye zamanım olmadı. İstanbul güzel şehir, ama buraya dolaşmaya gelmedim. Ben Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için geldim.

– Beşiktaş’ın da sakatlık problemleri var. Hem biz hem onlar sakatlıktan en çok çeken takımlarız. Onlar da en iyisini yapmaya çalışacaklardır.

– Beni hiçbir zaman yorgun göremeyeceksiniz. Çok fazla çalışıyorum formda olabilmek adına. İnsanlar limitlerini zorlamalı. Başarılı ve yorgun olup olmamanız buna bağlı.

– Ajax’ta oynarken Beşiktaş’a karşı iki maça çıktık ve kazandık. Bu tip atmosferlerde oynamaya alışığız. Atmosfer, taraftarlar futbolda olması gereken şeyler.

– Sezon başında Beşiktaş ile görüşmelerde ne oldu bilemiyorum, ama benim kararım Fenerbahçe’ydi. Başkanımız, hocamız, yönetimimiz, direktörümüz, taraftarımız çok büyüktü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir