Enerji Tüneli Görme Engellilere Açıldı

Enerjisa Enerji, Görme Engelliler İçin Erişilebilirlik Çalışmalarını Arttırıyor

Enerjisa Enerji, Ankara’daki Söğütözü Müşteri Hizmetleri Merkezi’nde bulunan interaktif enerji müzesi Enerji Tüneli’ni, ‘Sensiz Olmaz’ yaklaşımı çerçevesinde görme engelli bireyler için erişilebilir hale getirdi. WeWALK tarafından geliştirilen Danış profesyonel görüntülü görüşme servisi iş birliğiyle sunulan bu hizmet, ziyaretçilere sesli yönlendirmeler ve dokunsal unsurlar aracılığıyla içeriklere erişim imkanı sağlıyor.

‘Herkes için Daha İyi Bir Gelecek’ Vizyonuyla Sosyal Projeler Yürütülüyor

Enerjisa Enerji, ‘Herkes için daha iyi bir gelecek’ vizyonunu sosyal projelerle destekleyerek, ‘Sensiz Olmaz’ platformu altında çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık alanında çalışmalarını sürdürüyor. ‘Engel Tanımayanlar Olmaz Olmaz’ girişimiyle görme engellilere yönelik yenilikçi uygulamalar hayata geçiriliyor.

Enerji Tüneli, görme engelli ziyaretçilerin de rahatlıkla gezebileceği şekilde WeWALK iş birliğiyle erişilebilir hale getirildi. Danış Hizmeti sayesinde, mobil uygulama üzerinden profesyonel asistan desteği alabilen ziyaretçiler, içerikleri sesli açıklamalarla deneyimleme şansı buluyor.

Görme Engelliler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Özel Sektör Lansman Etkinliğinde Buluştu

Görme engelliler için erişilebilirliği ön planda tutan Enerjisa Enerji, hayata geçirdiği projenin lansmanında sivil toplum kuruluşları, özel sektör temsilcileri ve görme engelli katılımcıları bir araya getirdi. Etkinlikte, engellilerin erişilebilirlik deneyimlerine odaklanan bir program düzenlendi. Konuşmacılar arasında akademisyen Dr. Engin Yılmaz ve WeWALK Kullanıcı Deneyimi yöneticisi Gamze Sofuoğlu da bulundu.

Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, görme engellilere yönelik yapılan çalışmanın detaylarını paylaşarak, bu projeye katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti. Şirketin kapsayıcılık yaklaşımının güçlü bir simgesi haline gelen Enerji Tüneli, ziyaretçilerini benzersiz bir deneyimle buluşturuyor.

Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Yetkinlikler Bölüm Başkanı Ebru Taşcıoğlu ise, şirketin sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık konularındaki çalışmalarını vurgulayarak, herkesin eşit fırsatlara sahip olduğu bir gelecek için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti.

ANKARA

Related Posts

Sigaraya yeni zam: Hangi sigara gruplarına zam geldi, en ucuz ve pahalısı kaç TL oldu?

ÖTV zammı sonrası sigara fiyatları yeniden arttı. Temmuz 2025 itibarıyla JTİ, BAT ve Imperial Tobacco sigara gruplarına 5 TL zam geldi. En ucuz sigara 78 TL, en pahalı sigara ise 96 TL oldu. Zamlı sigara fiyatlarının duyurulmasıyla “Hangi sigara grubuna zam geldi?” ve “En ucuz sigara fiyatı ne kadar?” sorularını araştırılıyor.

Borsa haftaya nasıl başladı? (7 Temmuz 2025)

Cuma günü alış ağırlıklı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,46 değer kazanarak 10.275,75 puandan tamamladı Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 137,84 puan ve yüzde 1,34 azalışla 10.137,91 puana indi …

Doğalgaz zammı sonrası ne yapılmalı? Uzmanı anlattı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı Makina Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener, doğalgaz zammı nedeniyle iktidara seslenerek yapılması gerekenleri sıraladı. Sezer, “Doğalgaza yapılan zammı yenileri izleyecek, yoksulların enflasyonu …

KEMANKEŞ 1 hedef tanımıyor! Havadan sonra karada da tam isabet

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 1 Yapay Zekâ Tabanlı Mini Seyir Füzesi’nin test süreci başarıyla devam ediyor. Geçen hafta Bayraktar AKINCI TİHA’dan yapılan atışlı testte havadaki hedefleri tam isabetle vuran KEMANKEŞ 1 bu kez de yer hedeflerini başarıyla imha etti.

Mansur Yavaş’tan “emekli aylığı” açıklaması: Bu rakamın hayatın gerçekleriyle hiçbir ilgisi yok!

Mansur Yavaş’tan “emekli aylığı” açıklaması: Bu rakamın hayatın gerçekleriyle hiçbir ilgisi yok!

TİM Başkanı Gültepe: 26 sektörün yarısı eksi yazıyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, haziran ayına ilişkin dış ticaret verilerini değerlendirdi. Türkiye’nin 2-3 yıl önceki rekabetçilik düzeyine dönmesi gerektiğine dikkati çeken Gültepe, “Orta ve uzun vadeli hedeflerimiz için ihracatın tabana yayılması, yani tüm sektörlerimizin pozitif katkı vermesi büyük önem taşıyor. Oysa son aylarda 26 sektörün neredeyse yarısı eksi yazıyor” dedi.