Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes play-off serisi dördüncü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı için basketbolserverlerin heyecanlı arayışı devam ediyor. Basketbol Süper Lig’inde şampiyonu belirleyecek olan eşleşmede Fenerbahçe Beko’nun 2-1’lik üstünlüğü bulunuyor. Bu akşam Ülker Spor Etkinlik Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelede ev sahibi takımın kazanması halinde şampiyon Fenerbahçe Beko olacak. Anadolu Efes’in kazanması halinde seride 5. maç oynanacak. Peki Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes play-off final serisi dördüncü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı 12 Haziran Çarşamba saat 20:30’da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 5 ve beIN SPORTS HABER ekranlarından canlı olarak ekrana gelecek.

SERİNİN İLK İKİ MAÇINI DEPLASMANDA FENERBAHÇE BEKO KAZANDI!

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes play-off final serisinde deplasmanda oynadığı ilk iki maçı kazanan Fenerbahçe Beko, seride durumu 2-0’a taşımıştı.

SON SANİYE SAYISI İLE ANADOLU EFES 3. MAÇI KAZANDI!

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes arasında oynanan play-off serisi üçüncü maçını Shane Larkin’in 0,1 saniye kala bulduğu basketle 82-81 rakibini mağlup eden Anadolu Efes, seriyi dördüncü maça taşımayı başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir