Ünlü Şirket, Bu Altcoin’den Satın Alacağını Duyurdu!

Kripto piyasa yapıcısı DWF Labs, Adventure Gold’a yatırım taahhüdünde bulundu. Bu kapsamdan altcoin projesinin tokenlerinden yüklüce satın alacak. Ünlü likidite sağlayıcısı Wintermute merkezi olmayan borsa Vertex’e likidite hizmetleri sağlayacak. Ancak, yatırım miktarına ilişkin henüz bir rakam belirli değil.

Bu altcoin projesi, DWF Labs’den yatırım taahhüdü aldı!

Adventure Gold (AGLD), kripto piyasa yapıcısı DWF Labs’dan yatırım taahhüdü aldı. Bu bağlamda DWF Labs’ın, Loot Blockchain’in yaklaşan lansmanıyla AGLD ekosistemini destekleme sözü verdiğini duyurdu. Ayrıca, DWF Labs’ın AGLD token’larından milyonlarca dolar satın almayı taahhüt ettiğini kaydetti. Konuya ilişki olarak altcoin projesi, resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

DWF Labs, AGLD ekosisteminin Otonom Dünya kurucuları topluluğu içindeki güçlü konumunun farkında. Ayrıca, Loot Blockchain’in yaklaşan lansmanı ile bu hareketi hızlandırmaya yönelik destek sağlayacak. DWF Labs, 7 haneli miktarda AGLD token satın almayı ve ağları ve ortakları aracılığıyla topluluğa destek sağlamayı taahhüt etti. Bu ortaklık, AGLD topluluğunun tamamen Blockchain’e bağlı oyun kurucuları için araçlar geliştirme çabaları için çok önemli olabilir.

Ayrıca açıklamada, Loot projesine eşlik eden orijinal token olarak AGLD, Blockchain üzerinde oyun ideolojisi oluşturmak için bir araya getirilebilir bloklar içinde eski bir statüye ve öneme sahip olduğu belirtildi.

Wintermute stratejik yatırımda DEX Vertex protokolünü destekliyor

Dijital varlıkların spot ve türev ticareti için merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan Vertex Protocol, ünlü likidite sağlayıcısı Wintermute’un yatırım kolu olan Wintermute Ventures’dan stratejik bir yatırım aldı. Yatırım miktarı henüz belirli değil. Ancak bu bağlantı sayesinde Wintermute, Vertex’in borsası için likidite sağlayacak. Yapılan açıklamaya göre ikili ayrıca “çeşitli iş kollarında birbirleriyle olan bağlarını derinleştirmek” için çalışacak.

Merkezi olmayan borsa işlem hacmi, Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz Amerika Birleşik Devletleri’nde artan düzenleyici incelemelere rağmen bu yılın ilk çeyreğinde Mart ayında 133,1 milyar dolara yükseldi. DeFiLlama verilerine göre Vertex Protocol Nisan ayında Arbitrum’da faaliyete geçti. Ayrıca, son 24 saat içinde 21,4 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı.

Wintermute merkezi olmayan finans (DeFi) başkanı Tim Wu, konuya ilişkin olarak bir açıklama yaptı. Wu yaptığı açıklamada, “Vertex Protocol, piyasanın gözetim dışı ticaret çözümlerine yönelik artan talebini karşılıyor. Aynı zamanda merkezi borsaların verimliliğine de sahip. Hızlı büyümeleri bu eğilimi yansıtıyor. Ayrıca, sağlam altyapıları bizim gibi büyük ticaret firmaları için çok uygun,” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir